23948sdkhjf

Coloplast henter ny chef i egne rækker

2.januar 2023 tiltræder Tommy Johns som ansvarlig for Coloplasts globale urologiforretning. Den hidtidige chef, Steve Blum, går på pension og det baner vej for Tommy Johns, som selskabet har hentet internt.

– Tommy er den helt rigtige til at lede vores urologiforretning fremover. Han har været i selskabet siden 2015, er i øjeblikket ansvarlig for urologiforretningens globale marketing- og innovationsafdeling og har, som del af ledelsen, været med til at udvikle organisationen i en positiv retning. Tommy er en stærk ambassadør for Coloplast og selskabets værdier og har, takket være sine gode samarbejdsevner, opbygget tætte relationer til kolleger på tværs af den globale organisation, siger Kristian Villumsen, Coloplasts administrerende direktør i en pressemeddelelse.

Tommy Johs startede sin karriere i Coloplast i 2015 som vicedirektør for den nordamerikanske urologiforretning, men blev allerede året efter forfremmet til vicedirektør og ansvarlig for marketing og innovation i den globale urologiforretning. Coloplast producerer sygeplejeartikler i plast til hjælp for sygdommme i nyrer, blære, urinrør, prostata, testikler samt rejsningsproblemer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rias forventer tilbagegang næste år
Rørproducent i Hammel runder milliarden
Baderinge blev markedsført som miljøvenlige - nu har firmaet fået en stor bøde
Kina buldrer frem på robotliste - Danmark fortsætter nedturen
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Appel til danske virksomheder: Råb EU op og vis, at PVC ikke uden videre kan erstattes
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

1.172