23948sdkhjf

Stäubli Tec-Systems: Invester i jeres værktøjer

Stäubli Tec-Systems viste blandt andet et fuldautomatisk værktøjsskifte med cyklustid på et minut frem på deres stand på K2022. Dét trak publikum til. Salgschef Niels Henrik Kristensen forklarer:

- En automatiseringsrejse med optimerede skiftetider starter mange skridt tilbage ved for eksempel multikoblinger og mekanisk ophængssystem for at opretholde en mere ensartet støbning af plastemnerne, fejlsikker tilkobling af vand og hydraulik samt forbedrede skiftetider, siger han. 

Salgschefen erkender, at en del kunder har modstand imod disse løsninger, fordi kunderne ikke vil købe udstyret til alle værktøjer og maskiner. 

- Mit budskab til alle “tvivlerne” er, at man skal investere i de værktøjer, som man ofte har op og ned i maskinen og samtidig gøre det så fleksibelt, så andre værktøjer uden optimerede løsninger også skal kunne køre i maskinen. Alle værktøjer skal kunne installeres overalt uden begrænsninger, og der skal investeres, hvor det giver mening, siger han. 

Stäubli viste også løsninger til kunder, der mener, at der ikke er plads på værktøjet, når det skal læsses/losses op og ned igennem søjlerne på sprøjtestøbemaskinen. 

- Det handler om standardisering og lægge en fremtidig plan for produktionen. Hvis der ikke investeres i at optimere skiftetiderne, vil Danmark miste noget produktivitet og derved miste ordrer på sigt til udlandet. Der har været en positiv trend med at trække produktion hjem fra for eksempel Kina, men det skal følges op, så man lader maskinerne arbejde mest muligt og der ligger et uforløst potentiale, siger Niels Henrik Kristensen.

Artiklen er en del af temaet K2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
De vandt Project Plastic i 2019: Nu sælger de maskiner ud over landets grænser
JSW åbner hovedkvarter i Europa
Cava Plastics får ny formand
Lego-familiens pengetank i front på opkøb af modulbygger
Babysutter fra Bibs blev vist frem med Freeformer
Dansk Poly Fabrik og Fiberline skifter ud
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.109