23948sdkhjf

De kommer hjem med en lommebog fuld af leads

Det er første gang, at ingeniørvirksomheden Mouldflo udstiller på K-messe. Men det er nok ikke sidste: Den danske virksomhed, der siden 2014 har udviklet og solgt kølerelaterede overvågningsløsninger og testudstyr til den danske plastbranche, har haft en overordentlig god messe og kommer hjem med en lang række leads på potentielle kunder fra hele verden.

- Det har været helt vildt. Der er tale om helt kvalificerede potentielle kunder, der har vist stor interesse for vores produkter. I gennemsnit har vi vel fået 20-30 nye leads - om dagen, fortæller global salgschef Anjum Parwaiz, der melder om et nysgerrigt, handlekraftigt og købestærkt kundesegment på K2022.

- Interessen for energibesparende løsninger er åbenlys, og det er klart, at det skærper opmærksomheden på vores systemer, sigee Anjum Parwaiz.

Efter nogle lange messe-dage skal Mouldflo nu hjem og starte det egentlige arbejde med at opsøge de kontakter, medarbejderne har fået på K2022.

- Vi får sindssygt travlt i den kommende tid. Vi skal følge op på de mange gode snakke, vi har haft med folk fra hele verden, og der er ingen tvivl om, at det vil føre til en del ordrer, siger Anjum Parwaiz.

Artiklen er en del af temaet K2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.596