23948sdkhjf

Sesotec udstiller på K2022 under mottoet "Economy  meets Ecology"

Sesotec GmbH fra Schönberg i Tyskland producerer udstyr til detektering af metal i råmateriale, sortering og analyse. Firmaet positionerer sig derved som leverandør af løsningsmuligheder på mange af de fremtrædende opgaver, der er globalt indenfor områder som cirkulær økonomi, bæredygtighed og resurse bevaring.

Den cirkulære økonomi giver flere udfordringer for producenter og virksomheder, der behandler eller genanvender plast – men også mange muligheder.

-  Vi fokuserer på vigtige globale emner omkring bæredygtighed, den cirkulære økonomi og CO2 reduktion. Vi viser, hvordan vores detektorer, materialeanalyse og sorteringsudstyr og services kan medvirke til at løse disse problemer, siger Dietmar Dieing, vicedirektør indenfor for salg i plastsegmentet.

- Uanset om det er produktion, behandling eller genanvendelse, ser vi på hele værdikæden og udarbejder løsninger, der hjælper vores kunder med at bruge så få resurser som muligt, samtidig med at produktionseffektiviteten og profitabiliteten øges. Kerneområder ved plastproduktion såsom skræddersyede løsninger indenfor inspektion, analyse og sorteringsløsninger for alle produktionstrin vil blive præsenteret på Sesotec’s stand på K2022, siger Dietmar Dieing.

Sesotec har udvidet sin kernekompetence indenfor området kunstig intelligens for at kunne opfylde ønskerne fra kunderne i plastindustrien, med hensyn til bedre oppetid på anlæggene, gennemsigtighed, automatisering og profitabilitet. Disse nye tiltag vil også blive vist på standen. På serviceområdet er en række services udviklet, som hjælper kunderne med at hæve effektiviteten, produktiviteten og opkoblingen af produktionsanlæg for plastik uanset om det er indenfor produktion, behandling eller genbrug.

Mød Sesotec og den danske forhandler Saxe Group i hal 10/A40 og på VDMA Circular Economy Forum "The Machine”.

Artiklen er en del af temaet K2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Flere opkøb skal bane vej til vækst hos Coloplast
Vil indføre totalforbud mod eksport af plastaffald ud af EU
Grønne organisationer: EU Kommissionen bukker under for industripres på emballageområdet
EU-forslag risikerer trods gode hensigter at gå ud over miljøet
Først var det til nytte i byggeriet - nu bliver stilladsplast til indkøbsposer
Byggeri sat på pause
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.127