23948sdkhjf

Ny ekstruderingslinje til pilotprojekter hos Norner

Norske Norner har investeret i en ny ekstruder til pilotprojekter med syv-lags støbt/blæst film, der skal understøtte udviklingen med cirkulær emballage.

Ekstruderen kan man høre meget mere om, når Norner udstiller på K2022 i Düsseldorf, der starter den 19. oktober.

Norner har allerede et avanceret udviklingscenter for film- og ark-applikationer og fleksibel emballage, der omfatter flere ekstruderingslinjer, en MDO-pilot og højtelaboratorier til test af materialer, film og emballage.

Den nye ekstruderingslinje vil styrke Norners muligheder inden for udvikling af cirkulær, fleksibel emballage, forklarer Asbjørn Noraberg, leder af Application Pilot Center hos Norner. 

- Den nye linje har høj fleksibilitet og kvalitet, passer meget godt ind i vores pilotinfrastruktur og vil understøtte vores kunder med udvikling og pilotforsøg. Vi kan ekstrudere en lang række materialer og udføre pilotforsøg med barrierefilm i både støbt og blæst filmteknologi. Dette vil muliggøre udvikling inden for bæredygtig, mono-materiale, fleksibel emballage, medicinske applikationer og til tekniske applikationer. Filmene kan også køres på vores MDO-linje til undersøgelser af MDO barrierefilm, siger Asbjørn Noraber og fortsætter:

- Med den nye linje kan vi producere prototypefilm med endnu højere egenskaber for at understøtte udviklingen af ​​monomaterialer med fokus på genanvendelighed, siger Asbjørn Noraberg.

Denne nye Collin 7-lags linje kan producere både støbte og blæste film samt ark med en bredde på op til 550 mm, hvilket gør det muligt at laminere, printe og bruge filmene i kommercielle pakkelinjer. Dette er vigtigt for yderligere opskalering af innovative løsninger til kommerciel produktion.

Derudover kan linjen lave mono- og flerlagsplader op til 2 mm tykke, hvilket er meget velegnet til materialeudvikling og test til koppakning, kopper og andre termoformede applikationer.

- Dette er den største investering, Norner nogensinde har foretaget, og vi tror på, at det vil være meget positivt for vores kunder. Vi har øget vores kapacitet markant med denne fleksible og pålidelige linje, siger Morten Augestad, BUVP Consumables hos Norner.

Den nye linje er leveret af tyske Collin Lab og Pilot Solutions.

Mød Norner i hal 7.1/C23

Artiklen er en del af temaet K2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
De vandt Project Plastic i 2019: Nu sælger de maskiner ud over landets grænser
JSW åbner hovedkvarter i Europa
Cava Plastics får ny formand
Lego-familiens pengetank i front på opkøb af modulbygger
Babysutter fra Bibs blev vist frem med Freeformer
Dansk Poly Fabrik og Fiberline skifter ud
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.109