23948sdkhjf

Fiberline, Plast-Line og Danrec skifter ud

Danrec A/S
Peter Aarup Dahse er udtrådt af direktionen hos Danrec A/S. Danrec A/S er leverandør af plastplader lavet af genbrugsmaterialer.

Fibercon A/S
Kim Gade Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Fibercon A/S i stedet for Michael Nymann Nilsson. Fibercon A/S producerer sandwichpaneler.

Fiberline AC A/S
Henrik Rasmussen er udtrådt som administrerende direktør hos Fiberline AC A/S, mens Peter Thorning er indtrådt i direktionen. Peter Thorning er udtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Jens Guldborg og Henrik Rasmussen udtrådt af bestyrelsen. Fiberline producerer konstruktionsprofiler, brodæk og riste i glasfiber.

Meditec Plaststøbning A/S
Søren Ulstrup er indtrådt som bestyrelsesformand hos Meditec Plaststøbning A/S i stedet for Anders John Krüger, mens Frank Marius Gad er indtrådt som næstformand i stedet for Bjarne Sandager Nielsen. Samtidig er Mogens Laigaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Bo Iversen. Meditec Plaststøbning A/S er en plaststøbevirksomhed i Helsingør.

Plast-Line A/S
Lasse Mosegård Jensen er indtrådt i direktionen hos Plast-Line A/S i stedet for Kristian Vang Andersen. Samtidig er Kristian Vang Andersen udtrådt af bestyrelsen. Plast-Line A/S er leverandør af rørsystemer i plast.

Plast Solutions ApS
André Philippe Christian Lønborg Carlsen er indtrådt i bestyrelsen hos Plast Solutions ApS. Plast Solutions ApS er specialister i plastsvejsning og PE-svejsning.

Rias A/S
Karsten Bo Due og Dannie Radmer Michaelsen er indtrådt i direktionen hos Rias A/S. Rias A/S er leverandør af plasthalvfabrikata.

Artiklen er en del af temaet Ugens rokader i bestyrelserne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rias forventer tilbagegang næste år
Rørproducent i Hammel runder milliarden
Baderinge blev markedsført som miljøvenlige - nu har firmaet fået en stor bøde
Kina buldrer frem på robotliste - Danmark fortsætter nedturen
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Appel til danske virksomheder: Råb EU op og vis, at PVC ikke uden videre kan erstattes
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.313