23948sdkhjf

Materialeseparation med spildhåndteringsmaskiner

På Lundberg Techs stand kan besøgende opleve All-in-one Units TrimCompactor 140 og WasteTech 140, i samarbejde med en Granulator GR200

Lundberg Tech udstiller på messen K 2022 i Düsseldorf den 19.-26. oktober, hvor de fremviser deres spildhåndteringsmaskiner til print- og emballageindustrien.
På messen udstiller Lundberg Tech et system til separation af spild fra en produktionsmaskine, som f.eks. en extruderings-, slitter-, laminerings- eller konverteringsmaskine. På standen kan besøgende både se og opleve Lundberg Techs All-in-one Units TrimCompactor 140 og WasteTech 140, som i samarbejde med en Granulator GR200 fremvises live på messen.

Lundberg Tech er specialist i spildhåndtering med vakuumtransport fra produktions- og procesmaskiner. Lundberg Tech designer og producerer på deres virksomhed i Lille Skensved og installerer systemer til vakuumspildhåndtering over hele verden. Deres systemer opsuger, findeler og komprimerer spild fra proces- og pakkemaskiner. Spildet bliver suget op i en Granulator, der neddeler materialet, så det fylder væsentlig mindre, er nemmere at håndtere samt automatiserer spildhåndteringen.

Lundberg Tech leverer både centralsystemer og All-in-one Units og granulatorer til håndtering af spildaffald i industrien.

Lundberg Tech har hovedsæde i Lille Skensved, Danmark og egne selskaber i Tyskland, USA og Kina samt et bredt forhandlernetværk der dækker hele verden.

Mød Lundberg Tech i hal 3/B95.

Artiklen er en del af temaet K2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126