23948sdkhjf

Lego fortsætter festen og lander overskud på 6,2 milliarder efter skat

Lego fortsætter de gode takter: Første halvår af 2022 kom Lego ud med et overskud på 6,2 milliarder kroner efter skat. Det oplyser Lego i en pressemeddelelse om virksomhedens halvårsregnskab.

- Vi har fået en solid start på 2022 og er meget tilfredse med resultatet, som ligger over vores forventninger oven på et exceptionelt 2021. Trods usikkerhed på globalt plan har vi igen realiseret et højt forbrugersalg og en tocifret omsætningsvækst drevet af en høj efterspørgsel på vores produkter og vores fantastiske medarbejderes indsats, siger Lego-direktør Niels B. Christiansen.

Et fokus på at øge produktiviteten, udbygge sin produktkapacitet og på lagerbeholdningen har dermed båret frugt.

Omsætningen er i perioden vokset med 17 procent til 27,0 milliarder kroner.

- I anden halvdel af 2022 ser vi en fortsat stærk efterspørgsel efter vores produkter. På længere sigt forventer vi, at omsætningsvæksten vil normalisere sig til mere bæredygtige niveauer. Vi vil desuden fortsætte med at investere i vores forretning og accelerere initiativer såsom produktinnovation, digitalisering, produktionskapacitet, vores salgskanaler og bæredygtighed, så vi kan bevare momentum. Disse markante investeringer vil give os en god position for stabil vækst i fremtid, så vi kan fortsætte med at bringe læring gennem leg til endnu flere børn verden over, siger Niels B. Christiansen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078