23948sdkhjf

Scanfill undersøger emballages klimaaftryk

Polykemi gennemførte i løbet af 2020-2021 en videnskabelig undersøgelse for at se, hvilket klimaaftryk deres materiale efterlader. Undersøgelsen viste, at materialevalget spiller en væsentlig rolle i kampen for klimaet.

Nu er den tilsvarende undersøgelse også udført på vegne af datterselskabet Scanfill. Undersøgelserne danner grundlag for et unikt beregningsværktøj, der giver virksomhedens eksperter mulighed for at beregne CO2-aftrykket fra deres emballagemateriale, når de forlader produktionsanlægget i Ystad.

Dette giver virksomhedens kunder de konkrete og nødvendige oplysninger, der kræves for, at de kan beregne deres klimapåvirkning i hver produceret pakke. Noget, der også fører til, at kunderne hurtigere kan nå deres miljømål.

- Vi producerer alle gængse materialer, fra jomfruelige til genbrugsvarer, hvilket også betyder, at vi har lavet en objektiv vurdering af alle materialerne. Vores opgave er ikke kun at finde det mest bæredygtige materiale, men det materiale, der kvalitetsmæssigt, funktionsmæssigt og genanvendelsesmæssigt er det absolut bedste for den enkelte kunde, forklarer administrerende direktør Oscar Hugoson.

Undersøgelsen er gennemført i samarbejde med en ekstern part.

Nyheder i løbet af efteråret

I løbet af efteråret 2022 vil Scanfill AB i øvrigt præsentere en lang række nyheder. Virksomheden har udvidet sit sortiment yderligere, og nu er det muligt at bestille emballage i mindst ni forskellige materialer, hvoraf for eksempel seks forskellige typer PP.

Scanfill udstiller blandt andet på Scanpack i Göteborg 4.-7.oktober på stand F03:59. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094