23948sdkhjf

Lille udlejer har lagt hovedet i blød: Er en vaskbar løsning af plast den bedste for os?

Leif Frandsen fra Ribe Festudlejning har et problem, der ikke ligger langt ude i fremtiden.

Ribe Festudlejning, der servicerer selskaber til op mod 500 mennesker, skal nemlig til at tænke alternativt, når de fremover skal skænke fadøl. Som sommerens festivaler indikerede, er engangskrus på vej ud og vaskbare plastkrus er på vej ind.

Men kan den løsning overhovedet betale sig for de små virksomheder?

Leif Frandsen siger til Jydske Vestkysten, at hans leverandør af øl ikke kan tilbyde et alternativ til engangskrusene lige nu. Engangskrusene er steget voldsomt i pris - helt op mod 2,5 kr.pr.krus - og de løsninger, som de store festivaler benytter, er for store for et mindre firma som Ribe Festudlejning.

Derfor har Leif Frandsen fået tilbud på plastkrus, som kan genbruges op til 20 gange og vaskes op i en stor vaskemaskine.

- Jeg har ikke lagt mig fast på, hvad det skal koste, men det bliver med pant, som man får tilbage, når man afleverer dem igen. Jeg tænker, at man får to kroner tilbage, når man afleverer dem igen. Men det er klart, at den samlede pris vil være godt det dobbelte, fordi det også koster at håndtere og vaske krusene, forklarer Leif Frandsen til jv.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094