23948sdkhjf

Få inspiration til din fødevareemballage på nyt kursus

Dansk Materiale Netværk og Erhno Flexible inviterer til kursus for emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballageproducenter.

Kursuset foregår 17. november 2022 fra klokken 8:30 til 16:30 hos Ehrno Flexible ved Industrivej Nord 5, 7400 Herning.

Kursusindhold:

Programmet for kurset er følgende:

  • Formålet med at emballere fødevarer - Emballagens funktion
  • Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
  • Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
  • Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
  • Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
  • Tryk og lamineringsprocesser
  • Migration fra emballage til fødevarer
  • Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
  • Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
  • Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
  • Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)
  • Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
  • Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
  • Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
  • Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk

Dansk Materiale Netværk og Ehrno Flexible

Dagen afsluttes med en rundvisning i produktionen hos Ehrno Flexible.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om det her.

Du kan tilmelde dig til kurset via linket her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503