23948sdkhjf

Få inspiration til din fødevareemballage på nyt kursus

Dansk Materiale Netværk og Erhno Flexible inviterer til kursus for emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballageproducenter.

Kursuset foregår 17. november 2022 fra klokken 8:30 til 16:30 hos Ehrno Flexible ved Industrivej Nord 5, 7400 Herning.

Kursusindhold:

Programmet for kurset er følgende:

  • Formålet med at emballere fødevarer - Emballagens funktion
  • Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
  • Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
  • Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
  • Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
  • Tryk og lamineringsprocesser
  • Migration fra emballage til fødevarer
  • Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
  • Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
  • Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
  • Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)
  • Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
  • Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
  • Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
  • Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk

Dansk Materiale Netværk og Ehrno Flexible

Dagen afsluttes med en rundvisning i produktionen hos Ehrno Flexible.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om det her.

Du kan tilmelde dig til kurset via linket her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063