23948sdkhjf

Jubilarer i Mariager: AVL fejrer 50 år

Aage Vestergaard Larsen - eller blot AVL i daglig tale - holder i dag sit 50 års jubilæum på fabrikken i Mariager. 200 gæster havde fundet vej til Klostermarken og Hal 13, hvor produktionen i dagens anledning er nedsat til et minimum, så medarbejderne også kan være med til begivenhederne.

Og det er ikke hvilken som helst genanvendelsesvirksomhed, der kan fejre et halvt hundrede år. 

Aage Vestergaard Larsen er kendt for sin idérigdom og innovative tilgang til genanvendelse. 

Det er her, man selv opfinder maskinen, fordi de konventionelle maskiner ikke nødvendigvis passer til formålet, og det er her, ideerne står i kø - og hvor de bedste idéer føres ud i livet.

Viden og erfaring står i kø i Mariager, hvilket også kunne høres fra talerstolen, hvor ikke blot adm. direktør Palle Kristiansen, kreativ direktør - og datter af stifter Aage Vestergaard Larsen -, Gitte Buk Larsen og forretningsdirektør Franz Cuculiza gik på talerstolen, men også blandt andre Plastindustriens direktør Thomas Drustrup og Christa Engell Hansen fra Damifo talte lovord om virksomheden med speciale i mekanisk genanvendelse.

AVL blev stiftet i 1972 af Aage Vestergaard Larsen med en vision om at udnytte plastens mange genanvendelsesmuligheder. Høj kvalitet i slutproduktet er stadig en af grundpillerne.

AVL har specialiseret sig indenfor regenerering, kværning, finformaling og compoundering af plast, og man arbejder blandt andet med termoplasttyperne PP, PE, PS og ABS samt de mere tekniske plasttyper PA, POM, PET og PBT.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156