23948sdkhjf

Der er kun én plan – Plan A

K-MESSE: På sin stand og i ArburgGreenWorld-pavillonen, der er forbundet med 'Circular Economy Forum', viser maskinproducenten Arburg sit bidrag til - og sin rolle i - bevarelsen af ​​ressourcer. 

På sit næsten 2.300 kvadratmeter store standareal vises det, hvordan digitalisering leverer bæredygtighed, for eksempel gennem målrettet sortering og genanvendelse af plast. Her vil man også kunne møde Arburgs danske team, der denne gang består af adm. direktør Michael Kylling, salgskonsulent Claus Petersen og servicechef René Bay.

- Arburgs stand bliver den største nogensinde, i det vi udvider med en særlig 3D-print-afdeling. Her kan man opleve både vores Freeformer og vores søsterselskab InnovatiQ. Derudover kommer vi til at have en 400 m2 stor temastand på den fælles pavillion 'VDMA Circular Economy Forum', siger Michael Kylling til Plastforum.

Værktøjerne omfatter R-Cycle-initiativet og mærkningsteknikker såsom vandmærker eller QR-koder, der anvendes på produkter under fremstillingsprocessen. Arburgs Gestica kontrolsystem er blevet udstyret med forskellige digitale assistancesystemer for at gøre det nemmere for kunderne at håndtere problemet med varierende materialekvalitet af genbrugsmaterialer, hvilket også er demonstreret. 

Standen viser i alt otte hydrauliske, hybride og elektriske maskiner med spændetryk fra 35 til 650 tons, samt to printere til additiv fremstilling. Alle sprøjtestøbemaskiner er udstyret med robotsystemer, i nogle tilfælde med nøglefærdige systemer og forbundet med Arburg Xworld kundeportal. 

For første gang vises Varimos plug-in'et fra Simcon, som demonstrerer effekterne af at ændre maskinparametrene baseret på AI. En anden spektakulær nyhed er produceret i et højtydende værktøj i hybridmaskinen 1120 H med en spændekraft på 650 tons. 

I ikke mindre end tre maskiner vises fremstilling med forskellige typer genbrugsplastråvarer. Et andet klart højdepunkt inden for værktøjsteknologi er Allrounder Cube 1800 med et 8+8+8 hulrumsværktøj med ny CITI-teknologi fra Foboha. Tre-komponent terningen producerer en funktionel komponent af PP, TPE og POM. En seks-akset robot fylder samtidigt værktøjet, køler det og støber derefter delene. I VDMA Circular Economy Forum-pavillonen har Arburg en elektrisk Allrounder 370 A, hvori de producerer stik fra Fischer i genbrugsplastikråmateriale. 

Artiklen er en del af temaet K-messe 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093