23948sdkhjf

Rokader i bestyrelserne

AVK Plast A/S
Peter Lorentzen er indtrådt i bestyrelsen hos AVK Plast A/S. AVK Plast sprøjtestøber plastemner og har også værktøjsproduktion.

B2B Emballage ApS
Karl Kristian Vinther Mikkelsen er indtrådt i direktionen hos B2B Emballage ApS i stedet for Yosi Kaltoft. B2B Emballage ApS er leverandør af emballage, blandt andet i plast.

Coloplast Danmark A/S
Anton Malling Mikkelsen er indtrådt i bestyrelsen hos Coloplast Danmark A/S i stedet for Claus Lundbæk Ottosen. Coloplast producerer medicoprodukter til inkontinens og stomier.

Danplast ApS
Peter Pele Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Danplast ApS. Danplast ApS fremstiller plastemballage.

Fimek ApS
Jack Eckhoff er indtrådt i direktionen hos Fimek ApS i stedet for Winny Louise Ronneby. Fimek ApSer eksperter i sprøjtestøbning i termoplastiske materialer.

Ingemann Components A/S
Lars Saquero Møller er indtrådt i direktionen hos Ingemann Components A/S i stedet for Dorthe Johanne Hillerup Vedsted. Ingemann Components A/S er leverandør af plasthalvfabrikata.

Labotek A/S
Peter Jessen Jürgensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Labotek A/S i stedet for Peter Lyhne Uhrenholt.

Labotek A/S producerer maskin- og hjælpeudstyr til plastindustrien

Polytech A/S

Marcus Johannes Cornelis de Jong er udtrådt af bestyrelsen hos Polytech A/S, Polytech Manufacturing A/S, Polytech Test & Validation A/S og Polytech Manufacturing A/S. Polytech er leverandør til offshore- og vindmølleindustrien.

Re-Match A/S
Henrik Grand Petersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Re-Match A/S i stedet for Laurits Mathias Bech Sørensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Kristin Parello-Plesner indtrådt i bestyrelsen i stedet for Dennis Andersen.

Re-Match A/S er beskæftiget med genanvendelse af kunstgræs.

Salling Plast A/S
Henrik Skov Laursen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Salling Plast A/S i stedet for Jesper Brøchner Thing.

Salling Plast A/S producerer plast-fittings og rør til fjernvarme og –køling, ventilationsanlæg, levnedsmiddelindustrien, kemisk industri samt offshoreindustrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.298