23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelserne

Amcor Flexibles Denmark ApS
Martin Hamborg Valentin Nielsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Amcor Flexibles Denmark ApS. Amcor Flexibles Denmark fremstiller plader, ark, rør, slanger og plastprofiler.

Dansk Retursystem Holding A/S
Nick Hækkerup er indtrådt i direktionen hos Dansk Retursystem Holding A/S i stedet for Niels Hald. Dansk Retursystem A/S er en non-profit virksomhed, der driver det danske pant- og retursystem for dåser og flasker.

Inmold A/S
Birgitte Bjerregaard, Lars Christian Christensen og Niels Ulrik Ottesen er indtrådt i bestyrelsen hos Inmold A/S. Inmold A/S er leverandør af overfladebehandlingsteknologi til plastikproduktion.

Resea Project ApS
Mikkel Andreas Tonsgaard Heideby er indtrådt i bestyrelsen hos Resea Project ApS i stedet for Jørgen Møllnitz Smit. Resea Project ApS er et projekt med det formål af sikre plastfrie have.

Pack Tech A/S
Mikkel Andreas Tonsgaard Heideby er indtrådt i bestyrelsen hos Pack Tech A/S og Pack Tech Holding ApS i stedet for Jørgen Møllnitz Smit. Pack Tech udvikler løsninger inden for emballage til blandt andet maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.802