23948sdkhjf

Dencker køber anpartsmajoritet i Trend Mould

Samarbejdet mellem de to plastvirksomheder Dencker A/S og Trend Mould ApS bliver nu endnu tættere: Dencker har købt 51 procent af anparterne i Skals-virksomheden Trend Mould.

Dencker fremstiller værktøjer, men sprøjtestøber også selv i virksomheden.

Trend Mould ApS skal fortsat ledes og drives af Kristian Thaagaard, produktionen og de otte medarbejdere skal forblive i Skals, skriver Dencker i en pressemeddelelse. Trend Mould har en kapacitet på 30 støbemaskiner.

Den samlede støbekapacitet er nu på i alt ca. 65 støbemaskiner.

- Dencker og Trend Mould vil med deres forskellige set-up komplementere hinanden godt, og der vil helt sikkert opstå positive synergier, der vil medvirke til positiv udvikling hos begge virksomheder, siger Anders Dencker, adm. direktør hos Dencker.

Dencker specialiserer sig inden for områder, hvor der stilles meget høje krav til detaljer, kvalitet og tolerancer. Kunderne befinder sig inden for medico, electronics, micro-tooling og moulding.

Trend Mould ApS fokuserer på lidt andre forretningsområder, blandt andet bygge- og vindbranchen, som kræver et andet set-up og her er emnerne typisk større og med lidt andre krav. 

- Vi har mulighed for at sende kunder deres vej og de kan sende kunder vores vej, så vi får kunder og opgaver, som matcher kernekompetencerne på de to produktionssteder bedst muligt, siger Kristian Thaagaard, indehaver af Trend Mould ApS.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094