23948sdkhjf

Innovationskonference til august: Gå på opdagelse i DTU's spritnye laboratorium til additiv fremstilling

Når MADE holder Innovationskonference torsdag den 11. august på DTU, kan man få lov at gå på opdagelse i DTU's spritnye laboratorium til additiv fremstilling. 

Og der er masser af plast på plakaten: Lego og DTU fortæller om deres mangeårige samarbejde med at udvikle nye digitale teknologier, herunder additiv fremstilling af støbeforme i plast.

Lego Koncernen og DTU har testet nye digitale teknologier i små set ups. På innovationskonferencen vil de to virksomheder forklare, hvordan de har samarbejdedet om at printe et værktøj til sprøjtestøbning, så de kunne gå fra design til produktion på få timer i stedet for flere uger eller endda måneder, hvis værktøjet var fremstillet på traditionel vis.

Om MADE

MADE – Manufacturing Academy of Denmark - er Danmarks produktionsklynge. MADE består af virksomheder, universiteter, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner. MADE skaber og understøtter dansk produktion i verdensklasse. Som klynge samler MADE økosystemet omkring dansk produktion via konferencer, virksomhedsbesøg, open labs og projekter.

Deltagerne vil få fortællingen om, hvordan additiv fremstilling giver verdens største legetøjsproducent mulighed for at lave værktøjer meget hurtigere og mere fleksibelt ved hjælp af 3D-printteknologi.

I laboratoriet kan man opleve produktionsflowet og møde en række udstillere, blandt andre Damvig og Rel8. Derudover vil professor Hans Nørgaard, Senior Researcher Yang Zhang, og fire ph.d.-studerende på DTU give oplæg.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11