23948sdkhjf

Store navne pryder programmet på AM Summit til september

Når AM Summit afholdes 7. september i TAP1 bliver det blandt andet med indlæg fra Melissa Orme, Vicepresident of Boeing Additive Manufactoring og paneldebat med tidligere minister Connie Hedegaard 

Der er som aldrig før fokus på additiv fremstilling. 

Det fremgår tydeligt af interessen for AM Summit, der afholdes 7. september, men også ved det program, som arrangøren AM Hub har offentliggjort.

Konferencen afholdes under overskriften ’Additive Impact’ i TAP1 i København, hvor AM Hub er rykket ind for at tilgodese en langt større interesse end tidligere år. 

I år er fokus på, hvordan ny teknologi som 3D print kan hjælpe med at fremstille langt mere bæredygtigt og konkurrencedygtigt med stærkere og mere cirkulære forretningsmodeller og mere robuste forsyningskæder.

Boeing går på scenen med tanker omkring, hvordan 3D print får indflydelse på flyindustrien, og CELLINK fortæller om deres arbejde med bioprint (3D print af levende væv til produktion af knogler og levende væv).

Create it REAL fra Nordjylland producerer indlægssåler i en cirkulær forretningsmodel, og så vil en paneldebat med blandt andre tidligere minister og EU-kommissær Connie Hedegaard gøre os klogere på, hvordan vi kan udnytte ny teknologi til at gøre Danmark til det grønneste produktionsland i verden.

På AM Summit er der også underholdning: Guns N’ Roses-coverbandet 'GNR-Jam' leverer musikken, men ikke på hvilke som helst instrumenter: Elguitaren i bandet er udviklet og 3D printet af genanvendt savsmuld.

Der vil i år være flere breakout sessions end tidligere år, som adresserer AM-teknologiens udvikling inden for seks temaer: Nye materialer til mere bæredygtig produktion, hvordan 3D print udfordrer forskellige produktionsindustrier, kønsdiversitet i industrien, bæredygtigt byggeri, udviklingen i vores sundhedssektor samt en session med nogle af Danmarks ledende eksperter på området.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.234