23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelsene

Fiberline Composites A/S
Mitja Schulz er indtrådt som bestyrelsesformand hos Fiberline Composites A/S i stedet for Peter Thorning, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Lance Thomas Hill indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Naur, Frank Virenfeldt Nielsen og Pieter Reinier Smit. Fiberline Composites A/S producerer konstruktionsprofiler, brodæk og riste i glasfiber.

Rolf Schmidt Industriplast A/S
Villy Rolf Schmidt er udtrådt af bestyrelsen hos Rolf Schmidt Industriplast A/S. Rolf Schmidt Industriplast A/S har stor erfaring inden for bearbejdning og produktion af komponenter i termoplast.

Nordisk Wavin A/S
Henrik Falck er indtrådt i direktionen hos Nordisk Wavin A/S. Nordisk Wavin A/S er producent af rørsystemer i plast.

RG Rom Gummi A/S
Sune Fraes Diernæs er udtrådt af bestyrelsen hos RG Rom Gummi A/S. RG Rom Gummi leverer gummiprodukter til fiskeri, industri og offshore.

Terma A/S
Carsten Dilling er udnævnt som bestyrelsesformand hos Terma A/S i stedet for Flemming Henze Tomdrup. Samtidig er Klaus Holse og Lars Gert Lose indtrådt i bestyrelsen i stedet for Karen-Marie Katholm. Terma udvikler blandt andet udstyr til militærfly og radarsystemer.

Toppac A/S
Bjarke Hedelund Færch er indtrådt som administrerende direktør hos Toppac A/S i stedet for Lars Vadstrup Søberg. Lone Færch er samtidig udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Bjarke Hedelund Færch, der dog forbliver i bestyrelsen. Toppac A/S producerer fødevareemballage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109