23948sdkhjf

Sydjysk emballagevirksomhed udvider med køb af naboejendom

Dansk Emballage, som beskæftiger sig med genbrug og recycling af industriel emballage, fortsætter sin vækst i Danmark, og med købet af Industrivej 4, åbnes nu muligheden for et nyt stort recycling-center, som længe har været højt prioriteret i ledelsen.

I alt får Vamdrup-virksomheden rådighed over 48.000 nye kvadratmeter.

- Vores mission og strategi med recycling-centret er at skabe stor værdi for vores kunder ved at fuldende kredsløbet i den cirkulære emballage, det vil sige at give emballagen et nyt liv, efter at den er blevet genbrugt flest mulig gange i sin oprindelige form. Når levetiden er opbrugt, neddeles emballagen til materialegenanvendelse, og vil efterfølgende indgå i produktionen af ny emballage, siger administrerende direktør Martin Schack Staffeldt i en pressemeddelelse.

Når det nye recycling-center er etableret, og driften er påbegyndt, forventer han, at der bliver brug for flere medarbejdere. Derfor vil Dansk Emballage indenfor nærmeste fremtid søge efter flere ansatte.

- Vores forøgede lagerkapacitet ruster os endnu bedre i forhold til de forhøjede råvare- og transportpriser. Vi har nu bedre mulighed for at leve op til efterspørgslen hos vores kunder, og har mulighed for at udvide med mange services inden for forædling, recycling, håndtering og pakning af industriel emballage, fortæller Jacob Rosenstand Kunøe.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094