23948sdkhjf

Det summer igen af liv i Hannover

Hele verden har besøgt Hannovermessen i denne uge - men messen har været væsentligt mindre end tidligere

Tusinder af industrifolk fra Europa, USA og resten af verden har i denne uge besøgt Hannovermessen. Messen er tilbage efter at være aflyst på grund af corona i 2020 og 2021.

Det er en messe, hvor man blandt andet har oplevet Festos automatiserede fugle, som fløj rundt over hovederne på publikum i Hal 7.

Man har oplevet en sand vrimmel af mennesker på store stande fra for eksempel Siemens og Microsoft. 

Microsoft viser som mange andre virtual reality-løsninger frem. Det gør det tyske stålværk Salzgitter også. I 3D kunne man se Salzgitters pilotværk, som skal producere "grønt stål" ved hjælp af brint. Værket skal gå i produktion til sommer.

Mindre messe

For os, der godt kan lide Hannovermessen, kan det være bekymrende, at messen i år var meget mindre end tidligere. Der er i år åbnet 10 haller, og det er langt mindre end i tiden før coronakrisen, hvor der har været udstillinger i godt 20 haller.

Meget af tilbagegangen skyldes sikkert coronakrisen. I Tyskland skal man stadig bære mundbind i toge og busser, og det er også et krav i mange butikker. Så coronaen er meget nærværende i Tyskland. Det har sikkert fået mange virksomheder til at overveje en ekstra gang, om de skulle udstille.

- Vi har været lidt i tvivl om, om vores deltagelse her kunne give noget, siger salgsdirektør Henrik Vinge fra Niebuhr Gears, som udstiller på den danske fællesstand.

- Men vi tog chancen. Man får en anden kontakt med folk på en messe. Det er en kontakt, som man ikke kan få på internettet, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156