23948sdkhjf

Vinderen af Plastprisen 2022 er...

Denne torsdag eftermiddag står i Plastens tegn i Industriens Hus i København. Medlemmer af Plastindustrien er strømmet til fra hele landet for at deltage i det omfattende program, der begyndte med generalforsamling i formiddags, og her til eftermiddag er fortsat med oplæg fra blandt andre formand for det Konservative Folkeparti Søren Pape, Helle Vingolf, adm. direktør i RC Plast, Chresten Bruun, Senior Vice President, EMEA Moulding & DUPLO, LEGO Koncernen og Hans Hellstrøm Henningsen, adm. direktør, DBI Plastics A/S.

Og så skulle vinderen af årets 'Plastprisen' naturligvis kåres. Prisen er uddelt for få minutter siden og den gik til ...Quantafuel.

Quantafuel arbejder på sit genanvendelsesanlæg i Skive med pyrolyseteknologi til kemisk genanvendelse. Teknologien muliggør genanvendelse af blandet plast-husholdningsaffald til pyrolyseolie af virgin grade-kvalitet. Polymererne nedbrydes til deres oprindelige oliebaserede byggesten i processen – og skal ses som et supplement til mekanisk genanvendelse og derfor være med til at fremme de samlede mængder genanvendt plast.

(Vi beklager at billederne vender på hovedet. Vi oplever lidt tekniske problemer pt og arbejder på at få det løst).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141