23948sdkhjf

Hvem sidder nu hvor? Rokader i plastens bestyrelser

Bladena ApS
Finn Mogensen er udtrådt af bestyrelsen hos Bladena ApS og Bladena Solutions ApS. Bladena ApS udvikler teknologi og løsninger til at øge levetiden på vindmøllevinger.

Hugged ApS
Emil Lyng Kroer er udtrådt af direktionen hos Hugged ApS. Hugged ApS sælger tyngdedyner.

Labotek A/S
Henrik Jessen Jürgensen er indtrådt i bestyrelsen hos Labotek A/S. Labotek A/S producerer maskin- og hjælpeudstyr til plastindustrien.

MedicopackA/S
Morten Frede Fugleberg og Susanne Larsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos MedicopackA/S i stedet for Linda Kristiansen og Mathis Krydsfeldt. MedicopackA/S udvikler og producerer plastemballage til medicinsk brug.

Neptun Plast A/S

Cecilie Ertman Lundsgaard er indtrådt i direktionen hos Neptun Plast A/S i stedet for Laila Ertman Lundsgaard. Neptun Plast A/S producerer plastspande og -kurve.

Plast 1 A/S
Morten Skjønnemand er indtrådt i bestyrelsen hos Plast 1 A/S i stedet for Michael Westergaard Plast 1 A/S sælger husholdningsartikler.

Techpac Solutions ApS
Christian Olesen er udtrådt af direktionen hos Techpac Solutions ApS. Techpac Solutions ApS er leverandør af plastfilm.

Trend Mould ApS
Bent Anker Villumsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Trend Mould ApS. Samtidig er Kristian Grøn Thaagaard Andreasen og Anders Dencker indtrådt i bestyrelsen. Trend Mould ApS er specialiseret i produktion, design og udvikling af plastemner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111