23948sdkhjf

Rokader i bestyrelserne

Kingspan Insulation ApS
David Mark Mcdonald er indtrådt i direktionen hos Kingspan Insulation ApS i stedet for Hendrik Johan Bassie. Virksomheden udvikler og sælger isoleringsmaterialer.

Plus Pack A/S
Steen Haustrup er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos emballageproducenten Plus Pack A/S. Samtidigt er Carsten Bennike og Lillie Li Valeur indtrådt i bestyrelsen i stedet for Gitte Haar.

Acoplastic A/S
Lars Appel er udnævnt som bestyrelsesformand hos Acoplastic A/S i stedet for Otto Dyrholm, der dog forbliver i bestyrelsen. Acoplastic A/S er en underleverandørvirksomhed, som udvikler, fremstiller og bearbejder emner i fortrinsvis PTFE (polytetrafluorethylen) samt moderne hightech plastmaterialer.

Dantoy A/S
Majken Gisselbæk Pape er indtrådt i bestyrelsen hos Dantoy A/S i stedet for Poul Matthiasen. Dantoy A/S producerer legetøj.

Engel Danmark A/S
Simon Zeilberger er indtrådt i bestyrelsen hos leverandøren af sprøjtestøbemaskiner, Engel Danmark A/S, i stedet for Markus Richter.  

Oneseal ApS
Svend Bernt Hagemann er indtrådt i bestyrelsen hos Oneseal ApS. Oneseal ApS producerer containersegle og låsesystemer.

Refour ApS
Henrik Nielsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Refour ApS. Refour ApS er leverandør af plastemballage.

Gerresheimer Vaerloese A/S
Tobias Walter Bage er indtrådt i bestyrelsen hos emballageproducenten Gerresheimer Vaerloese A/S og Gerresheimer Denmark A/S i stedet for Hartmut Schulz. Samtidig er Rikke Lindhardt indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Gerresheimer Vaerloese A/S i stedet for Dennis Kim Svensson.

Plastpack Defence ApS
Berit Qvistgaard Bendix Engmann er indtrådt i bestyrelsen hos Plastpack Defence ApS i stedet for Jan Bendix Engmann. Plastpack Defence ApS udvikler letvægts transportudstyr til militæret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203