23948sdkhjf

BEWI: Velbesøgt Loop Forum var en god base for fremtidens cirkulære løsninger

Genanvendelsesmessen i København, Loop Forum - waste to resources, har været afholdt i Lokomotivværkstedet i København i denne uge. Messen er ny og var velbesøgt fra første dag, beretter Marc Storm Andersen fra BEWI, der leverer emballage, komponenter og isoleringsløsninger af EPS.

- Vi synes, det gik rigtig fint. Loop Forum er en ny messe, og derfor er man jo altid spændt på, hvor god messen er til at fange både udstillere og publikums interesse. Men lige fra morgenstunden på første dag var der god aktivitet på vores stand, siger han til Plast Forum.

BEWI stillede med tre medarbejdere, der gik i dialog med potentielle kunder og samarbejdspartnere og genanvendelse af EPS.

- Vi fik fortalt grundigt om vores aktivitet, og hvor langt branchen er generelt – og vi specifikt – er med genanvendelse af EPS. Vores snakke foregik primært med kommunalt ansatte og ansatte fra genbrugsstationer over hele landet, men også med blandt andet byggevirksomheder interesserede i cirkulære byggematerialer. BEWI er interesserede i 100 procent cirkulære løsninger, hvor vi kan aftage brugt flamingo og give det nyt liv. Dét var der megen interesse omkring, siger Marc Storm Andersen.

BEWI fik også talt med nuværende kunder om opstilling af komprimatorer hos kunderne, så brugt flamingo kan komprimeres hos kunden og derefter vende retur til BEWI, der har stor interesse i at genanvende EPS'en, således der kan udvikles nye produkter.

 - Det er den slags aftaler, som får os i mål med vores cirkulære løsninger, og det var fint at have et forum, hvor man møder de folk, der har samme mål, siger Marc Storm Andersen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141