23948sdkhjf

Re-Match står klar til at bygge på flere lokationer på samme tid: Next stop, Frankrig

Der går ikke ret lang tid mellem nyhederne fra den danske genanvendelsesvirksomhed Re-Match. Således er Herning-virksomheden klar igen med endnu et ben til den vækstende koncern: Re-Match har nemlig underskrevet en byggekontrakt til virksomhedens tredje fabrik gennem dens joint venture, Re-Match France.

Fabrikken skal ligge i Erstein i Alsace og skal sammen med den kommende hollandske fabrik og den eksisterende danske produktionslinje imødekomme en stigende efterspørgsel på bæredygtig håndtering af udtjent kunstgræs i hele Europa.
Entreprenøren LCR Group står for byggeriet af den næsten 8.000 m2 store fabrik på en 42.000 m2 stor grund.
Den nye recyclingfabrik vil kunne genanvende materiale fra, hvad der svarer til mere end 250 fodboldbaner om året.

Den franske fabrik vil blive bygget efter den samme skabelon, som blev udviklet til Re-Matchs hollandske fabrik i Tiel, der efter planen skal i drift i december.

- Vi er meget tilfredse med, hvor hurtigt projektet med at etablere den franske fabrik skrider frem. Det viser et stærkt engagement fra vores franske partnere, og sammen ser vi frem til at tage imod kunstgræs fra det franske marked samt Tyskland, Schweiz, Østrig, Luxembourg og Norditalien, siger Nikolaj Magne Larsen, CEO for Re-Match.

Byggeriet er planlagt til at starte om et par måneder og med forventet levering af det fuldt operationelle anlæg i midten af 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531