23948sdkhjf

I dag tiltræder Jesper Larsen som COO

Jesper Larsen tiltræder 1. april stillingen som Chief Operating Officer (COO) i Dansk Retursystem. Han kommer fra en stilling som Head of Operations hos transportvirksomheden GLS Denmark og har desuden erfaring fra blandt andet Carlsberg og affaldsselskabet Marius Pedersen.

Men uagtet de store virksomheder, så handler det altid i sidste ende om kunden, siger Jesper Larsen.

- Mit mindset er altid udefra og ind, for det er derfra, vi skal finde de løsninger, der er gode for kunderne og brugerne. Så hvor jeg tidligere sagde, at det startede hos brevsprækken, så starter det nu hos købmanden, restauranten eller pantstationen, og derfra tænker vi processerne tilbage for at finde de gode løsninger, siger Jesper Larsen.

Dansk Retursystem indsamler - udover fra de almindelige danske forbrugere - pantflasker og -dåser fra ca. 15.000 butikker, kontorer og restauranter til sortering og pakning på Dansk Retursystems fabrikker i Løsning og Høje-Taastrup, hvorfra materialerne presses i baller og sendes til genanvendelse. Det drejer sig årligt om ca. 1,7 mia. flasker og dåser, der bliver genanvendt. En klimadagsorden, Jesper Larsen ser frem til at arbejde med.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094