23948sdkhjf

Polykemi fylder 20 år i Danmark

Polykemi kan fejre tyve års jubiklum: Det er nemlig to årtier siden, atden svenske mega-koncern Polykemi Group åbnede afdeling i Danmark. I dag ligger virksomheden i Horsens og med tyve år i bagagen kigger business area manager Viggo R.Frederiksen tilbage på en tid, hvor han selv har deltaget hele vejen med salg af plastcompounds til danske marked.

Sammen med Ole Tietze (sales & technical support) udgør han den danskbaserede del af Polykemi Group. 

- I mange år havde Polykemi en agent, som stod for salget af plastråvarer til danske virksomheder, men i år 2001 blev det besluttet, at man ville satse mere målrettet på det danske marked, og det var jeg med til at starte op. Polykemi har produktion i Ystad, og det er så tæt på, at vi kan tilbyde vores danske kunder i plastbranchen et nært og meget fleksibelt samarbejde, siger Viggo R. Frederiksen.

Ud over produktion i Sverige fremstiller Polykemi Group også plastråvarer i Kina og snart også i USA.

Også i Danmark oplever Polykemi-koncernen, at udviklingen i produktkataloget går i retning af råvarer med genanvendt plast.

Ole Tietze uddyber:

– I løbet af de seneste seks år har vi oplevet en eksplosiv interesse for at genanvendte plastråvarer. Med Polykemi Group i ryggen kan vi tilbyde genanvendte materialer, der har de rette egenskaber, god holdbarhed og et lavere klimaaftryk. Samtidig er det også muligt at reducere indkøbsomkostningerne, siger han.

Den familieejede virksomhed Polykemi Group blev startet i 1968, og den har specialiseret sig i at levere højkvalitets plastråvarer.

Polykemi mærker blandt andet stor interesse for virksomhedens CO2-beregninger og de CO2-besparelser, der kan opnås ved skifte fra jomfrueligt til genanvendt materiale, eller ved at skifte fra en jomfruelig plast type til en anden jomfruelig plasttype.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063