23948sdkhjf

Færch på frierfødder - har købt tysk gigant

Færch har købt den tyske emballagevirksomhed Paccor Packaging, af equity-selskabet Lindsay Goldberg. Købet er "endnu et vigtigt skridt i eksekveringen af ​​Færchs langsigtede vækstplan", skriver Færch i en pressemeddelelse tirsdag.

Købet vil i følge danske Færch sætte yderligere skub i målet om at fremstille bæredygtige emballageløsninger til den europæiske mejerisektor.

Paccor, der har hovedkontor i Düsseldorf, tilbyder nemlig en bred vifte af innovative emballageløsninger primært til fødevareindustrien. Virksomheden har opbygget et brand, der servicerer kunder med emballage til primært yoghurt, smørepålæg og is.

- Med Paccors stærke position i mejerisektoren og vores fælles ambition om at gøre fødevareemballage bæredygtig, er PACCOR det perfekte match for Færch, siger Lars Gade Hansen, administrerende direktør i Færch Group og fortsætter:

- Vi ser frem til at byde alle vores nye, dygtige kolleger velkommen i koncernen. Når Paccor bliver en del af Færch, vil branchens overgang til cirkulære løsninger få yderligere fart på med det mål, at fødevareemballage bliver genanvendt til ny fødevareemballage af samme kvalitet - igen og igen, siger Lars Gade Hansen.

Med opkøbet - som er det største i Faerch Groups 52-årige historie - ryger omsætningen over ni milliarder kroner, og antallet af medarbejdere kommer op på 6.000. Fremover vil Faerch have 34 fabrikker rundt i verden.

Transaktionen er betinget af sædvanlige myndighedsgodkendelser. Paccor UK, inklusive deres to produktionssteder, er ikke en del af transaktionen og forbliver hos Lindsay Goldberg.

Paccor har fabrikker i 18 lande og er arbejdsgiver for mere end  3.700 medarbejdere. Det New York-baserede investeringsfirma Lindsay Goldberg købte virksomheden 'Coveris Rigid' i august 2018 og omdøbte det til 'Paccor.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094