23948sdkhjf

Schoeller Plast fik friske input fra fremtidens medarbejdere

Schoeller Plast har set ind i fremtiden med en flok unge fra Køge Handelsskoles kontoruddannelse. Med et tæt samarbejde er der fremkommet en række bud på løsninger, som Schoeller Plast har taget med sig hjem.

- Vi har fået nye friske inputs, vi kan gå hjem og implementere. I er virkelig gode, og det er et fantastisk arbejde, I har lavet, sagde Jan Bybjerg Pedersen, direktør i Schoeller Plast, da han for nylig var på besøg på handelsskolen.

Efter et oplæg fra Schoeller Plast har eleverne arbejdet intensivt med idéer til at tiltrække nye medarbejdere.

- Det har både været vildt spændende og nærværende undervisning, men også mere nervepirrende, fordi der var en reel virksomhed i den anden ende, der skulle bruge vores idéer og feedback og som tog vores arbejde seriøst, fortæller Nann Møller-Ottesen, der er kontorelev hos El:con.

Guld værd

Elevernes idéer både begejstrede og overraskede:
- Flere ting overraskede os. Vi er blevet udfordret og har fået elevernes ærlige meninger, og vi vil klart bruge nogle af de betragtninger, de er kommet med. Det er dyrebar viden. Særligt elevernes syn på os som virksomhed er super interessant. De er kommet med mange virkelig kreative inputs og gode pointer og har ‘set’ vores virksomhed udefra. Det perspektiv er guld værd, siger Emilie Thorup Lyngholm, Business Analyst med hovedansvaret for bæredygtighed i Schoeller Plast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125