23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelserne

Fiberline Composites A/S
Lars Fuglsang er indtrådt som administrerende direktør hos Fiberline Composites A/S, producent af konstruktionsprofiler, brodæk og riste i glasfiber. Det sker istedet for i stedet for Henrik Rasmussen.

Idé-Pro Holding ApS
Jørgen Yde Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Idé-Pro Holding ApS i stedet for Peter Arndrup Poulsen. Samtidig er Rikke Nors udtrådt af bestyrelsen. Idé-Pro producerer sprøjtestøbte prototyper og mindre serier i plast, letmetal, EPS og EPP.

Junget A/S
Jørgen Lægaard er udnævnt som bestyrelsesformand hos Junget A/S i stedet for Peter Arndrup Poulsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Junget A/S leverer maskiner til træindustrien, aluminiumindustrien og plastindustrien.

A Tech Supply ApS
Kristian Grøn Thaagaard Andreasen er indtrådt i direktionen hos A Tech Supply ApS i stedet for Falko Labahn Thuesen. Bent Anker Villumsen er udtrådt som bestyrelsesformand. Samtidigt er Kristian Grøn Thaagaard Andreasen og Falko Labahn Thuesen udtrådt af bestyrelsen. A Tech Supply ApS er specialiseret i sprøjtestøbning af plast.

Berry Superfos Randers A/S
Hanne Bloch Andreasen er indtrådt i direktionen hos emballageproducenten Berry Superfos Randers A/S i stedet for Søren Kongshøj Marcussen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109