23948sdkhjf

Fakuma: Wittmann Battenfeld viser rekordregnskab på pressemøde

Wittmann Battenfeld har forud for Fakumamessen præsenteret teknologi, der vil blive vist på Fakuma. Messen begynder i dag den 12. oktober og fortsætter til den 16. oktober.

Wittmann Battenfeld gav også en forsmag på, hvad branchen har at vente i 2022 i form af stemmefølende sprøjtestøbning og robotteknologi.

- Vi vil lancere HoloVoice på K-messen 2022, sagde Michael Wittmann, administrerende direktør for Wittmann Group.

I første omgang lavede Michael Wittmann og Rainer Weingraber, administrerende direktør i Wittmann Battenfeld, en økonomisk beskrivelse af situationen og sagde blandt andet, at koncernens salg i årets første kvartal viste et nyt rekordniveau. De sidste to måneder (august og september) har på trods af mangel på materiale også været stærke, sagde Michael Wittmann.

Michael Wittmann sagde, at virksomheden anslår, at det vil vise en omsætning på mellem 360 og 380 millioner euro for 2021, hvilket er en stigning på 21 procent i forhold til 2020.

- Tilgængeligheden af ​​materialer og komponenter vil bestemme vores faktiske indtægter for 2021. Hvis situationen havde været normal, hvad angår evnen til at skaffe detaljer, kunne vores omsætning have været langt over 400 millioner euro, sagde Micchael Wittmann og tilføjede, at efterslæbseffekter sandsynligvis vil vare indtil mindst slutningen af ​​første kvartal af 2022.

På Fakuma den 12.-16. Oktober viser Wittmann Battenfeld tre sprøjtestøbemaskiner (EcoPower 55, MicroPower 2K LIM og SmartPlus 180/750), seks robotter og mere end 40 forskellige udstyr. Interaktivt vil virksomheden også demonstrere teknologierne Cellmould, Airmould, Ingrinder og High-tech Folie.

På pressemødet fik journalisterne også en forsmag på det nye stemmestyrede HoloVoice, der lanceres på K22 i Düsseldorf, Tyskland.

Ved hjælp af AR -briller vil du kunne se, hvad der sker i maskinen, værktøjet og materialecylinderen. Gennem et centralt stemmegenkendelsessystem gives kommando derefter til udvalgte maskine- og robotfunktioner. Systemet blev demonstreret skarpt i virksomhedens interaktive showroom.

- Jeg ser store fremtidige muligheder i at bruge denne teknologi, ligesom du gør i biler og anden forbrugerelektronik, sagde Michael Wittmann.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.25