23948sdkhjf

Plastteknik Nordic er lige rundt om hjørnet: Dette har vi ventet på længe!

Der er gået halvandet år, siden Plastteknik Nordic skulle være løbet af stablen. Men nu sker det: Fra 1. til 2. december er det tid til at møde branchen igen på Malmö Fair.
Pernilla Hörnfeldt, projektleder for årets Plastteknik Nordic, ser med spænding frem til at byde messens besøgende, udstillere og foredragsholdere velkommen.
- På trods af, at vi har et pandemiår bag os, synes jeg, at bookingsituationen ser godt ud, siger Pernilla Hörnfeldt.

I 2019, hvor messen sidst blev afholdt, var det samlede antal udstillere godt 150 virksomheder. Pernilla Hörnfeldt mener, at antallet af udstillere muligvis vil være lidt mindre i år. I skrivende stund har 110 udstillere booket en stand.
Messearrangørens ambition er dog frem for alt at lave en god messe, så besøgende og udstillere føler sig tilfredse, når messen er slut.
- Målet er at fylde den udstillingshal, vi har til rådighed. I dag er 110 virksomheder booket, men håbet er, at flere virksomheder vil booke, inden messen begynder, siger hun.

15 procent fra Danmark

Knap 30 procent af de bookede udstillere kommer fra lande uden for Sverige, ca. 15 procent er fra Danmark, oplyser Pernilla Hörnfeldt til Magasinet Plast. Men der er også udstillere fra blandt andet Norge, Tyskland, Holland, Schweiz og Ungarn.
16 procent af de besøgende var under seneste messe (2019) fra Danmark.
- Det vigtigste for os er at lave en god messe og tilbyde et supplerende seminarprogram, der omhandler aktuelle emner, siger Pernilla Hörnfeldt.
Et nyt indslag på dette års messe er Future Area. Et begrænset område på messen og som henvender sig til start-ups eller virksomheder med et nyt produkt, som de ønsker at vise på messen. Formålet med området er at vise nye og innovative løsninger, gerne med fokus på cirkulære flows.

- Vi byder alle besøgende velkommen og håber, at alle, der kommer, vil føle, at vi har gjort alt, hvad vi kan for at gøre deres besøg så sikkert og vellykket som muligt. Selvfølgelig skal besøgende kunne netværke, se kollegerne i øjnene og mærke på de nye produkter, men for at de kan være villige til at gå her og gøre dette, skal de kunne stole på, at vi tilbyder et trygt mødested i forhold til covid-19. Og det gør vi, slutter Pernilla Hörnfeldt.

  • I løbet af sommeren gennemgik Easyfairs en certificeringsproces for at sikre kvaliteten af ​​sine covid-19 infektionsbekæmpelsesrutine.
  • Skal du besøge messen, vil der ikke være krav om at fremlægge vaccinationsbevis eller et negativt testresultat.
    Besøgende vil dog ikke kunne registrere sig ved indgangen. Dette skal gøres online inden besøget. 
  • Mundbind og engangshandsker udleveres ved indgangen til de besøgende, der ønsker det.
  • Håndspritstationer vil blive placeret på udstillingsgulvet og i offentlige områder.
  • Gennemsigtige PMMA-skærme installeres ved registrerings- og informationstællere.
  • Et begrænset antal besøgende vil blive lukket ind ad gangen gangen, og den besøgende vil blive tildelt et tidsinterval (slot), når de besøger messen, som planen er i skrivende stund.
  • Udstillingshallen får brede ensrettede korridorer, så besøgende lettere kan respektere afstandsreglerne og undgå at krydse andre besøgendes stier.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093