23948sdkhjf

Stiftere af Wemo Automation giver virksomheden videre til nye kræfter

Wemo Automation, Sverige, vil i fremtiden styrke sin Robotics-division inden for Hahn -gruppen ved at udvikle sig endnu mere som et regionalt knudepunkt i Skandinavien. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse samtidig med at man offentliggør nyheden om, at stifterne af Wemo Automation, brødrene Sven, Olof og Bengt Ståhl, nu er helt ude af ledelsen af virksomheden.

Den tidligere adm. direktør, Sven Ståhl, bliver dog som bestyrelsesformand for Wemo Automation.

Allerede i 2015 blev halvdelen af Wemo Automation solgt til den tyske koncern Hahn Group. I 2019 blev de resterende dele solgt til koncernen.

-Tanken var, at vi kun ville fortsætte indtil da, men ejerne ville beholde os i virksomheden et par år mere. Fra årsskiftet vil vi dog ikke længere være operationelle i virksomheden. Vi bliver heller ikke ansatte i virksomheden, men deltager i noget strategisk arbejde inden for Hahn-gruppen i eget regi, siger Olof Ståhl, en af ​​grundlæggerne, til Plastforum.se.

Ledelsen overdrages nu til Johannes Kjellgren. Håkan Larsson være ansvarlig for den operationelle ledelse som viceadministrerende direktør fra foråret 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094