23948sdkhjf

Saxe Group melder klar til næste uges Fakuma

Den 12.-16.oktober åbner den internationale plastmesse Famuka dørene til gigantisk opbud af udstillere fra ind- og udland.

En af de danske udstiller epå messen er Saxe Group, som deltager med teknikere og sælgere hos leverandørerne Netstal, Krauss Maffei, HB-Therm og Moretto.

- Her vil vil præsentere og besvare spørgsmål om de seneste nyheder fra vores leverandører og hjælpe med at indkredse de rigtige løsninger til forskellige projekter, fortæller administrator Birger Nordahl Jacobsen fra Saxe Group. 

Krauss Maffei har i år valgt en helt igennem elektronisk præsentation. Med mottoet 'Efficiency meets Sustainability' vil man blandt andet præsentere APC-systemet, der muliggør en stor procentvis genanvendelse af spildplast.

På Krauss Maffei’s stand vil der også blive præsenteret produktionscelle, der fremstiller stik med plast omstøbning. Denne celle fylder meget lidt på grund af den inkorporerede automation og har omfattende testmuligheder.

- På Netstal's stand vises en Elion 2200-1000, der fremstiller en spand med reduceret plastforbrug, fordi den fremstilles af en kombination af plast og papir, og man kan høre om Netstals e-service, en netbaseret onlinetjeneste med tegninger og tekniske oplysninger om en bestemt sprøjtestøbemaskine. E-service følger gratis med når man køber en ny maskine, siger Birger Nordahl Jacobsen.

HB-Therm præsenterer den helt nye tempereringsenhed model 6, den får premiere på udstillingen. Denne videreudvikling af serie 5 modellen har flere forbedringer blandt andet innovative muligheder indenfor områderne pålidelighed, energieffektivitet, og betjening.

Moretto vil på udstillingen fokusere på ” Smart Factory ” og energieffektivitet. Tørreprocessen har i mange år haft fokus, da det ubetinget er der, hvor energiforbruget er højest. Moretto præsenterer en lang række løsninger, der sørger for at mindske energiforbruget og dermed også gavne miljøet (og producentens pengepung)

Indenfor området ” Smart Factory ” vises det helt nye software MOWIS som kan benyttes til styring af hele plastproduktionen enten på stedet eller som fjernbetjening.

- Det er et stort ønske fra kunderne, at nyt udstyr fylder så lidt som muligt, så udnyttelsen af produktionsarealet bliver mest effektiv. Moretto har derfor udviklet en ny serie af udstyr hvor pladskravet er væsentligt mindre sammenlignet med tidligere løsninger, faktisk er pladskravet omkring 30% mindre end for tidligere udgaver af samme udstyr, kaldet Compact Range, siger Birger Nordahl Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11