23948sdkhjf

Kæmpe koncern leder efter nye ejere

Hollandske Royal DSM vil som et led i en større omstrukturering sælge sine to polymervirksomheder, DSM Engineering Materials og DSM Protective Materials. Det meddeler koncernen.

Fra 1. januar 2022 vil DSM have reorganiseret sine sundheds-, ernærings- og biovidenskabelige aktiviteter i tre nye, markedsorienterede forretningsgrupper og derefter begynde at rapportere i henhold til denne struktur.

Hvis de to divisioner Engineering Materials og Protective Materials på det tidspunkt ikke er solgt, vil der være tale om to “stand alone” -virksomheder, der tilhører DSM-gruppen og ledes som to uafhængige virksomheder, oplyser Johan Abramsson, administrerende direktør i DSM Engineering Materials i Skandinavien, til Plastforum.

- Hvis det er tilfældet, bliver vi mere selvstændige, hvilket åbner mulighed for, at kolleger og konkurrenter i branchen samt investeringsselskaber kan erhverve virksomhederne, siger Johan Abramsson.

Han siger desuden, at driften på de to enheder vil fortsætte som sædvanligt med hensyn til investeringer i nye materialekvaliteter og etablering af nye produktionsenheder globalt. Han siger endvidere, at koncernledelsen har været meget tydelig på, at de ønsker, at køberen skal være en virksomhed med lignende værdier vedrørende bæredygtighed og klima for at tage sig af medarbejderne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11