23948sdkhjf

AM Summit 2021 sætter rekord

350 deltagere. 30 talere. 40 udstillere.

For tredje gang har Dansk AM Hub afholdt det årlige AM Summit – Skandinaviens største konference for additive manufacturing og industriel 3D-print.

Og dette års AM Summit satte en høj standard med den største støtte både i antal deltagere og virksomheder, der udstillede den nyeste udvikling inden for AM og 3D-print.

- Stadigt flere produktionsvirksomheder ser og opdager potentialet i teknologien. Støtten og engagementet fra danske og internationale virksomheder og institutioner på dette års AM Summit bekræfter Danmarks position som et førende samlingspunkt for additive manufacturing, siger bestyrelsesformand for Dansk AM Hub, Tue Mantoni.

Temaet i 2021 var “additive impact – and how AM and 3D printing is a driver for sustainable manufacturing”. Under dette tema indtog 30 talere scenen for at fortælle, hvordan additive manufacturing, og 3D-print er en afgørende teknologi til at skabe bæredygtig produktion og derved også styrke innovations- og konkurrenceevnen i produktionsvirksomheder.

- Det lykkedes at adressere en vigtig og aktuel udfordring ved at tale bæredygtig produktion og komme med konkrete løsninger og inspiration til, hvordan virksomheder kommer i gang med teknologien og kan udnytte dens mange muligheder, siger administrerende direktør i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen.

Dansk AM Hub arbejder for at gøre Danmark verdensførende i netop at anvende AM til mere bæredygtig produktion, hvor der er mindre spild, bruges mindre materiale, mindre behov for transport og mindre CO2-udledning.

Dansk AM Hub er initieret og støttet af Industriens Fond.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094