23948sdkhjf

Værktøjsmager oplever vækst og ansætter flere

NEK Værktøj i Billund, som netop har skiftet ejer, går i gang med at ansætte flere. Virksomheden har 50 medarbejdere, men oplever stor vækst, så der er brug for nye medarbejdere.

Virksomheden har brug for flere værkstøjsmagere, industriteknikere og ufaglærte. Foreløbig er der slået en stilling op som værktøjsmager.

Virksomheden leverer værktøjer til plastindustrien, eksempelvis til sprøjtestøbning. Kundernes kunder findes blandt andet i fødevareindustrien og medicinalindustrien, som ikke er blevet ramt af coronakrisen. Behovet for NEK's produkter og ydelser er stigende.

- Man må også sige, at vi har været heldige slet ikke at blive ramt af corona-nedgang, nærmest tværtimod. Dels er eksempelvis medicinalindustrien og fødevarebranchen ikke blevet begrænset af pandemien. Dels blev nogle industrivirksomheder måske lidt bange for at have ordrer liggende ude i Kina i coronaperioden, fordi det hele var så usikkert, og så ønsker man at få de kritiske ting tæt på sig, siger adm. direktør Jesper Andersen til Vejle Amts Folkeblad.

Jesper Andersen har netop overtaget direktørposten i forbindelse med ejerskiftet, hvor den hidtidige ejer Niels Erik Nielsen gik af.

Jesper Andersen har fungeret som direktionsassistent siden oktober 2020 med henblik på at overtage efter Niels Erik Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095