23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Bodotex International A/S
René Kildsgaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Bodotex International A/S i stedet for Lars Egeskov Jespersen. Bodotex International A/S er specialiseret i produktion af epoxy resin-produkter til kompositindustrien.

Dania Plast A/S
Morten Glud Primdal er udtrådt af direktionen hos sprøjtestøbevirksomheden Dania Plast A/S.

Kastrup A/S
Alfred Schrott er indtrådt i bestyrelsen hos Kastrup A/S. Kastrup A/S producerer vinduer og døre i træ, træ/alu og plast.

Knudsen Extrusion ApS
Malene Svaneberg Rosenkrands er indtrådt som bestyrelsesformand hos Knudsen Extrusion ApS i stedet for Christian Knudsen. Samtidigt er Frederik Svaneberg Rosenkrands indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mette Knudsen.

Knudsen Extrusion ApS er en ordreproducerende virksomhed, der ekstruderer slanger, rør, fladbånd og profiler i termoplast.

Logstor A/S
Henning Bejer Beck og Kim Christensen er indtrådt i direktionen hos Logstor A/S i stedet for Johnny Iversen og Christian Borgstrøm Schrøder. Patrick Alan Lawlor er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Henning Bejer Beck, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Kim Christensen og Ian McAuliffe indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kristian Haldrup Overgaard.

Logstor A/S er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Nordisk Wavin A/S
Michael Mathias Schuster er indtrådt i bestyrelsen hos Nordisk Wavin A/S i stedet for Martijn Joost Wagemakers.

Nordisk Wavin A/S er producent af rørsystemer i plast.

Pamatek A/S
Morten Eilskov Bitz er indtrådt i bestyrelsen hos Pamatek A/S. Pamatek A/S er leverandør af blandt andet metal- og plastkomponenter fremstillet i Asien.

Resea Project ApS
Christian Loumann Severin er udtrådt som administrerende direktør hos Resea Project ApS, mens Ann Sofie Gade er indtrådt i direktionen. Peter Skau-Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidigt er Henrik Breck, Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen, Jens Høgsted, Christian Loumann Severin og Kristoffer Nilaus Tarp indtrådt i bestyrelsen.

Resea Project ApS er en formålsdrevet virksomhed beskæftiget med opsamling af plast fra havene.

Toppac A/S
Lars Vadstrup Søberg er indtrådt i bestyrelsen hos fødevareemballageproducenten Toppac A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062