23948sdkhjf

Franz Cuculiza får ny rolle: Aage Vestergaard Larsen henter ny CEO i egne rækker

Det er et længere planlagt ledelsesskifte, der 1. august finder sted hos Aage Vestergaard Larsen A/S, genanvendelsesvirksomheden i Mariager i Nordjylland. Det fremgår af en netop udsendt pressemeddelelse.

Franz Cuculiza træder tilbage som adm. direktør og overlader posten til nuværende økonomidirektør og direktionsmedlem Palle Ladefoged Kristiansen. En post, som Franz Cuculiza har siddet på de seneste ni år.

Palle har været ansat siden 2014 - først som økonomichef og siden 2017 som økonomidirektør med ansvar for økonomi, HR og IT.
 
Bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen og datter af nu afdøde Aage Vestergaard Larsen er glad for, at Palle har sagt ja tak til posten som adm. direktør og siger:

- Jeg er helt tryg ved at Palle nu overtager posten som adm. direktør efter Franz. Palle har gennem årene vist, at han forstår den kultur og de værdier, som vi i familien værner om, og vi føler os sikre på, at Palle nok skal føre virksomheden videre i den retning og ånd, som vi ønsker af en virksomhed som vores.

Franz Cuculiza fortsætter som forretningsdirektør og direktionsmedlem. Han glæder sig over at skiftet er "vel planlagt".

- Palle er løbende kommet ind i de forskellige arbejdsopgaver og processer, som en produktionsvirksomhed som vores må og skal mestre, og han har vist, at han har overblikket og ikke mindst lysten til at påtage sig endnu mere ansvar. Jeg ser, som fremtidigt direktionsmedlem og forretningsdirektør, frem til i de kommende år at fortsætte samarbejdet med Palle - et samarbejde som altid har fungeret rigtig godt og konstruktivt.
 
Den nye adm. direktør - Palle L. Kristiansen - er glad for den tillid, som familien viser ham:

- Jeg er selvfølgelig stolt over den udviste tillid, og jeg ser meget frem til de nye udfordringer. En vigtig opgave bliver bl.a. den forsatte digitale transformation, hvor kvalitetssikring i arbejdsgange og tilhørende dataopsamling og ikke mindst rigtig og fornuftig brug af disse bliver et vigtig konkurrenceparameter i en fremtid præget af en endnu mere grøn agenda, hvor vi fortsat skal være værdiskabende for vores samarbejdspartnere. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med såvel Gitte og Franz som øvrige kolleger på Aage Vestergaard Larsen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078