23948sdkhjf

SP Group dedikerer flere ressourcer til bæredygtighed

SP Group har ansat Lotte Burmølle Andersen i en nyoprettet stilling som Group ESG Manager. Hun er uddannet ingeniør og har arbejdet i SP Group siden 2008, primært i Gibo Plast som projektchef, kvalitetschef, miljøchef og med bæredygtighed.

Ansættelsen er endnu et trin på bæredygtighedstrappen. 

Alle SP Groups virksomheder er miljøcertificeret (ISO 14001), og flere certificeringer er på vej. SP Group vil fokusere på bæredygtighed i hele værdikæden, både ved at reducere egen påvirkning fra egne fabrikker samt hjælpe kunderne med at fastlægge påvirkningen fra plastkomponenter i deres konstruktioner, således at fremtidige komponenter også kan vælges ud fra en bæredygtighedsbetragtning.   

 Adm. direktør Frank Gad siger:

- Vi har også en ambition om, at vi før 2030 køber al vor strøm fra vedvarende energikilder (vind, sol og vand), at vi investerer i produktion af vedvarende energi, og at vi indfrier ambitionen om ingen negativ miljøbelastning af omgivelserne fra vore aktiviteter, siger han.

Lotte B. Andersen ser frem til at komme i gang i den nye rolle i SP Group, give bæredygtighed et større fokus og arbejde med SP Groups og værdikædens grønne omstilling. 
- SP Group har altid sat ESG og bæredygtighed meget højt på dagsordenen og fremover bliver det mere udtalt. Internt skal vi skabe bedre overblik over forbrug og miljøpåvirkning samt analysere og følge op på disse data. Vi skal iværksætte flere energi reducerende tiltag og købe mere grøn energi mv. Ligeledes skal vi blive skarpe på den enkelte plastkomponents ”footprint” i fremtiden, således at vi sammen med kunder og leverandører kan foretage valg, der understøtter en global grøn omstilling, siger Lotte B. Andersen.

SP Group 
SP Group producerer formstøbte emner i plast og komposit samt udfører overfladebelægning på plast- og metalemner. SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien og har et stigende salg og en voksende produktion fra egne fabrikker i Danmark, Kina, USA, Letland, Slovakiet, Sverige, Finland og Polen. SP Group har desuden salgs- og serviceselskaber i Sverige, Norge, Holland, og Canada. SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen A/S og havde ultimo marts 2021 ca. 2.340 medarbejdere og ca. 2.700 navnenoterede aktionærer. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078