23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Dansk Retursystem A/S
Martin Sahner Gundestrup Christiansen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Retursystem A/S i stedet for Henrik Kirketerp Nielsen.

Dansk Retursystem A/S er en non-profit virksomhed, der driver det danske pant- og retursystem for dåser og flasker.

Fiberline Composites A/S
Henrik Rasmussen er indtrådt som administrerende direktør hos Fiberline Composites A/S og Fiberline AC A/S i stedet for Ole Arenfeldt Jensen. Samtidigt er Jens Guldborg indtrådt i bestyrelsen hos Fiberline AC A/S i stedet for Ole Arenfeldt Jensen. Fiberline producerer konstruktionsprofiler, brodæk og riste i glasfiber

Ingeniørfirmaet Lytzen A/S
Dennis Klindt er udnævnt som administrerende direktør hos Ingeniørfirmaet Lytzen A/S, der konstruerer maskiner til plastindustrien. Samtidigt er Jens Lindgaard Eriksen indtrådt i direktionen.

Logstor Holding A/S
Henning Bejer Beck er udtrådt af direktionerne hos Logstor Holding A/S og Logstor Denmark Holding ApS, som er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling. Patric Alan Lawlor er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Miguel Kohlmann. Samtidigt er Henning Bejer Beck, Kim Christensen og Ian Mc Auliffe indtrådt i bestyrelserne i stedet for Gustaf Erik David Backemar og Joakim Olof Olsson.

MTS Randers A/S
Niels Mølgaard Christiansen er indtrådt som bestyrelsesformand hos MTS Randers A/S og MTS Group A/S i stedet for Ejler Lautrup Holm. Samtidigt er Peter Ingemann Moesgaard Sørensen indtrådt i bestyrelserne i stedet for Svend Erik Tanderup.
MTS Randers A/S har specialiseret sig indenfor geometrisk og metrologisk måleudstyr til primært den danske metal- og plastindustri.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203