23948sdkhjf

Distrupol køber kendt, dansk virksomhed

Distrupol, der er distributør af termoplast og elastomerer til plastbranchen, har købt Lautrup Chemicals A/S, der har hovedsæde i København.

Lautrup Chemicals har distributionslagre over hele verden.
- Vi er virkelig glade for at byde Lautrup Chemicals 'erfarne team og kundeorienterede, løsningsbaserede tankegang velkommen til Distrupol-forretningen. Vi ser frem til at udvide vores portefølje og rækkevidden af ​​vores produkt- og servicetilbud til kunder i hele Europa, siger Richard Orme, administrerende direktør for Distrupol. 

Sælger og stifter - Hans Lautrup - er "glad for at blive en del af Distrupol-organisationen.

- Organisationens værdier er i overensstemmelse med vores værdier her på Lautrup Chemicals. Jeg er overbevist om, at vores kunder vil drage stor fordel af Distrupols ekspertise, siger Hans Lautrup, administrerende direktør for Lautrup Chemicals.

Paul Tayler, administrerende direktør for GPD, der ejer Distrupol siger, at "man føler sig heldig over at byde den respekterede virksomhed Lautrup Chemicals velkommen i Distrupol-familien.

Lautrup Chemicals blev grundlagt i 1982 af Chief Executive Officer og præsident Hans Lautrup og er den førende distributør af polymerer i Skandinavien. Virksomheden leverer en bred portefølje af højkvalitets polymerprodukter fra førende leverandører til en forskelligartet kundebase i Norden samt Øst- og Sydeuropa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125