23948sdkhjf

Svenskere åbner ny fabrik næste år

Polykemi Group fortsætter med at vokse og samtidig med, at virksomheden investerer i USA, er Polykemi AB ved at færdiggøre endnu en produktionsenhed i Kina. Målet er at starte produktionen allerede i 2022.

- Efterspørgslen er stor, og vi åbner nu i det centrale Kina for at kunne give kunderne en endnu hurtigere og bedre service, forklarer administrerende direktør Magnus Lindahl i en prssemeddelelse.

Polykemi Compounds i Kunshan ud for Shanghai er vokset på det kinesiske marked siden starten i 2005. I 2019 blev en tredje fabriksudvidelse indviet i Kunshan, og nu produceres der skræddersyede plastcompounds baseret på nye plastråvarer og genanvendte råvarer, både af Polykemi Compounds men også for Polykemis datterselskaber Rondo Plast AB og Scanfill AB.

Fra 2022 vil Polykemi Group åbne en ny produktionsenhed i Chongqing, der ligger 160 km vest for Kunshan. I næsten ti år har virksomheden haft et salgskontor i Chongqing i den folkerige Sichuan-provins i det centrale Kina.

- Mange af vores kunder og deres underleverandører er i området. Med en fabrik i Chongqing kan vi sikre leveringstider og garantere den samme høje kvalitet af både nye og genbrugte råvarer, forklarer Magnus Lindahl, administrerende direktør for Polykemi Compounds Kunshan.
- Vi kan også sikre, at kunder, der har deres produktion opdelt i flere kontinenter, får nøjagtigt det samme overordnede koncept, uanset om de har deres produktion i Asien, USA eller Europa.

Fremstilling på tre kontinenter 2022

Fabrikken på 9.300 kvm vil producere både nye og genbrugte forbindelser. Målet er at starte produktionen i første kvartal 2022.
- Der er en voksende interesse for genanvendte materialer af høj kvalitet i Kina, og i kombination med vores tilpassede plastcompounds, baseret på nye produkter, forventer vi at kunne producere betydelige mængder i Chongqing. Dette er en bevidst strategi, hvor vi arbejder for at være geografisk tæt på vores kunder og have en bred base med viden på flere kontinenter i en verden, der er under konstant forandring, siger Magnus Lindahl.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172