23948sdkhjf

Spaden i jorden til sommer: Schnoor Plast gør klar til udvidelse

Den nordjyske plastvirksomhed håber at kunne udvide med op mod 2.000 kvadratmeter

Schnoor Plast tog for to år siden en stor tilbygning i brug. Indtil da havde man haft produktionen i en nedlagt firlænget gård, men ved siden af byggede man en moderne produktionshal.

Pladsen er dog allerede blevet for trang, og derfor har man søgt Mariager Fjord Kommune om lov til at udvide endnu engang.

- Vi er ved at søge om at få udvidet med yderligere 1.000-2.000 kvadratmeter, siger indehaver Dennis Godiksen.

Ikke den sidste udvidelse

Virksomheden er placeret i landzone, så derfor er det mere kompliceret at få tilladelsen, end hvis man havde ligget i et industrikvarter.

Dennis Godiksen håber dog, at man kan starte byggeriet af udvidelsen umiddelbart efter sommerferien.

- Hvis tilbygningen kommer i hus, bliver det ikke den sidste, lover Dennis Godiksen.

Nye kunder giver vækst

Pladsmanglen skyldes høj vækst de seneste år. En vækst, der har fået Schnoor Plast til at investere massivt i nye sprøjtestøbemaskiner.

- Det skyldes nye projekter, nye kunder, og så har vi den indstilling, at i stedet for bare at sige nej og smide håndklædet i ringen, når nogen kommer med en kompliceret opgave, så får vi det løst, lyder det fra Dennis Godiksen.

Schnoor Plast råder i dag over cirka 3.000 kvadratmeter produktion og har desuden etableret en midlertidig hal til lager. Derudover har man en fabrik til fremstilling af værktøjer et par kilometer fra hovedfabrikken.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.084