23948sdkhjf

Genbrugsvirksomhed slipper billigere end ventet

Genbrugsvirksomheden Genan har leveret resultat for 2020 - og på trods af nedlukninger på både sine egne fabrikker og kunderne grundet covid-19 slipper man med et omsætningsfald på seks procent fra 390 millioner kroner i 2019 til 365 millioner kroner i 2020. Overskuddet er desuden steget - fra 46 millioner kroner til 63 millioner kroner.

Genans fabrikker genanvender over 400.000 tons kasserede dæk om året. Gummigranulatet ender som skosåler, som alternativ til jomfrueligt gummi, til hjul og fliser og stødabsorberende underlag på eksempelvis legepladser.

Koncerndirektør Poul Steen Rasmussen er godt tilfreds med resultatet for 2020 og ikke mindst virksomhedens 300 medarbejdere. Han siger i en pressemeddelelse:

- Det er positivt, at vi trods corona-pandemien og deraf faldende aktivitetsniveau kan levere et driftsresultat på niveau med sidste år. Vi oplever generelt en stigende interesse for vores virksomhed og produkt i takt med, at bæredygtigheds-dagsordenen vinder mere og mere indpas. Ikke bare i Danmark – men også i de øvrige lande, vi opererer i, siger Poul Steen Rasmussen

Genan har seks fabrikker i Danmark, USA, Portugal og Tyskland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203