23948sdkhjf

Moldow skal bygge plastmaleanlæg i Indien

Moldow A/S, der producerer plastmaleanlæg til våd- og pulverlakering, har fået en ordre til bilindustrien i Indien.
Hovedkontoret ligger i Holsted ved Vejen, så for at tilgodese kommende internationale ordrer på de breddegrader, har Moldow -  som et led i deres ekspansionsstrategi - styrket tilstedeværelsen i Indien og ansat en Area Sales Manager for maleanlæg i netop Indien, Pradeep Dhawan. Det forklarer salgschef Kim Fabrin.

-  Det er kun seks måneder siden, at Pradeep begyndte hos Moldow, og vi har allerede nu sikret os det første markante projekt i Indien: Design og leverance af et højkvalitets plastmaleanlæg til bildele, siger salgschef for maleanlæg hos Moldow, Kim Fabrin.
Kunden er en førende Tier-1-leverandør til OEM-markedet indenfor bilindustrien i Indien.

Moldow har anlæg i flere ande i Europa, siger Kim Fabrin.

- Vi har leveret anlæg til fabrikker i blandt andet Sverige, England, Tyrkiet og Rumænien. Dog ikke i Danmark, siger han.

Det nye maleanlæg vil primært håndtere plastdele til Suzuki- og Toyota-modeller.
Moldow er i slutningen af designfasen, og produktion af delene til anlægget er godt i gang. Idriftsættelse og overtagelse er planlagt til efteråret 2021.

Maleanlægget bygges på i alt 2.000 m2 fordelt på to etager, hvor der skal lakeres frontgitre og en række andre sprøjtestøbte eksteriørdele. Anlægget opbygges med et stort platformsniveau til service af ventilationsanlæg, hvor også tørreovn og aktiv kølezone er placeret.

- Maleanlægget inkluderer forbehandling og område til forberedelse af emnerne, flammebehandling, af-ionisering, tre store sprøjtebokse med tilhørende flash-off-zoner, konvektionsovn og afsluttende aktiv kølezone, siger Kim Fabrin.

- Derudover leverer Moldow også hjælpefunktioner og -systemer såsom malekøkkener, adgangsrum, renrum og ventilationssystem med præcist kontrolleret temperatur og fugtighed for optimering af maleprocessen og det endelige resultat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125