23948sdkhjf

Scanpack siger nej: Vi åbner først igen i 2022

Der bliver ingen fysisk emballagemesse i oktober i år med svenske Scanpack, en messe der skulle være foregået i Göteborg mellem den 26.-29. oktober. Istedet har arrangørerne flyttet messen til den 4.-7. oktober 2022.

Til de udstillere, der havde booket sig ind på messen, skriver Scanpack:

"I løbet af det forløbne år har vi desværre været nødt til at lægge det fysiske møde til side og i stedet "mødes" digitalt. Vores håb og ambition har hele tiden været at vi kunne gennemføre Scanpack 2021 i oktober. Men samtidig har vi været klar til at genoverveje denne plan, hvis situationen kræver det. Med respekt for den tid og ressourcer, udstillerne har investeret, har vi haft en løbende dialog med mange af jer udstillere, brancheorganisationer og partnere for at træffe en fælles beslutning. Vi kan konkludere, at vi alle længes efter at mødes fysisk, men at der også er stor respekt for virkningerne af pandemien og smittespredningen...

Baseret på omstændighederne og de fortsatte og på grund af den høje internationale deltagelse er vi derfor kommet til den konklusion, at en afholdelse af Scanpack 2021 som vi kender det ikke er mulig."

Det har dermed ikke været specielt attraktivt for Scanpack at gennemføre messen digitalt, som man ellers har set det hos en række andre messer under Svenska Mässan.

Til gengæld kolliderer Scanpack i 2022 nu med en anden kendt, svensk messe, nemlig Empack 2022 i Stockholm, som er planlagt til 5.-6. oktober 2022. Sofie Dagnelid, der er Cluster Manager hos Easyfair og ansvarlig for Empack-messen, synes det er dybt uheldigt, at Scanpack har valgt samme dato.

- Empack's dato, 5.-6. oktober 2022, har længe været planlagt og offentlig kendt. Konsekvensen af ​​Scanpacks nye datoer er, at udstillere, der er booket på begge vores messer, står med et problem. Vi er nødt til at kontakte vores udstillere for at se, hvordan de ser på det. Hvordan vi handler efter informationen i dag, vender jeg tilbage med, så snart vi har drøftet med dem, der er berørte, siger Sofie Dagnelid til Plastforum SE.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109