23948sdkhjf

Plastvirksomhed udvider med fabrik i Kina

Gibo Plast skal til at brede sine vinger i Kina. Virksomheden har nemlig åbnet ny fabrik i Tianjin, hvor der fremover skal produceres store plastemner ved vakuumformning og CNC-bearbejdning.

Det betyder også, at Gibo flytter produktion fra Europa til Kina og skaber plads til  nye projekter i de danske og svenske afdelinger.

Gibo Plast har specialiseret sig i vakuumformning af plastemner med et specielt fokus på genanvendelig plast.

- Vi oplever et stigende behov for store plastemner, der kan genanvendes fra mange brancher over hele verden. Med produktion i Danmark, Sverige, Polen, USA og nu fabrikken i Kina har vi et globalt setup, hvor vi kan producere tæt på kunderne og anvende lokale råvarer. Det giver nærhed og minimerer vores miljøbelastning, siger adm. direktør for Gibo Plast, Lars Bering.

Den nye fabrik i Kina er på 11.000 m2 og etableret i Xiqing Economic Development Area (XEDA) i Tianjin og er allerede i produktion, selvom etableringen har været udfordret af rejserestriktioner, oplyser Lars Bering

Der er etableret to produktionslinjer, montageafdeling og faciliteter til at tørre og kværne plast for at sikre genanvendelse af scrap fra produktionen. I løbet af 2021 udvides med yderligere to produktionslinjer og senere med flere produktionsteknologier inden for plast.

Gibo Plast er en del af SP Group, og etableringen af fabrikken i Kina har været SP Groups største enkeltinvestering i 2020. I Kina har SP desuden SP Moulding China (der fokuserer på sprøjtestøbning) og Tinby China (der producerer emner i Polyurethan).
Gibo China ledes af adm. direktør Jan R. Sørensen, der er ansvarlig for alle SP Groups aktiviteter i Kina. Den daglige drift styres af Li Chao, der er fabrikschef.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094