23948sdkhjf

Plastmand bliver ny topchef hos Hjernø

Hjernø Værktøjsfabrik får ny CEO. Det meddeler værktøjsfabrikken i en pressemeddelelse.

Det er en velkendt profil fra plastbranchen, som nu skal stå i spidsen for Hjernøs videre vækst: Allan Hansen, der tiltræder per 1. marts, har hidtil været ansat som salgsdirektør hos plastproducenten HN Group.

Medejer og hidtidige direktør Aage Agergaard vil fortsat være en del af virksomheden som chef for forretningsudvikling og med tæt kundekontakt.

Allan Hansen er selv uddannet værktøjsmager og siden konstruktør. Han sidder desuden i bestyrelsen i Plastindustriens sprøjtestøbesektion. Om skiftet fra plastbranchen til værktøjsbranchen siger han:
 
- Jeg har fulgt Hjernø Værktøjsfabrik i mange år, blandt andet som kunde, og det har altid været en virksomhed, jeg har set op til. Aage og jeg deler mange af de samme forretningsmæssige værdier, og jeg kommer til en virksomhed i vækst med et godt setup i form af en dygtig ledelse og nogle enormt dygtige medarbejdere, siger Allan Hansen.

Hjernø Værktøjsfabrik har eksisteret siden 1946 og beskæftiger i dag cirka 65 medarbejdere - heraf en lang række specialister inden for værktøjsfremstilling, projektledelse og plastproduktion.

- Jeg kommer med et meget kunderettet fokus, og det vil kunderne også komme til at mærke. Blandt andet fordi jeg med min baggrund i plastbranchen ved, hvad kunderne har brug for. Som værktøjsfabrik og som samarbejdspartner skal vi blive endnu bedre til at dele den kreativitet og specialistviden, som er Hjernøs varemærke, med vores kunder, siger Allan Hansen.
 
 

Aage Agergaard, der har været direktør i Hjernø Værktøjsfabrik siden 2004 og nu får ny rolle hos Hjernø, hilser skiftet velkomment:

- I et stærkt ansøgerfelt var Allan fra begyndelsen én af vores foretrukne kandidater. Allan kommer med en unik kombination af dyb, faglig viden, kendskab til plastindustrien og en veldokumenteret kommerciel næse, som er svær at finde i vores branche, siger Aage Agergaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125